QUEER. Balul QUEER

Hello, lume!

Suntem în 2016, secol al vitezei. Lumea a evoluat atât de mult încât în România secolului XXI, mai există oameni care strâmbă din nas numai la ideea de LGB… “şi toată supa aia de litere”. Of… Dar, neţinând cont de asta, vreau să te anunţ că va avea loc un bal.

De baluri noi am mai auzit, dar Campus Pride organizează primul bal queer de aici, de prin “zonă”. Petrecerea va avea loc la Macaz, pe 16 decembrie, începând la ora 22.

În fine, fără prea multe alte adaosuri, o să fac un truc de magie, preacunoscutul copy&paste:

 

LUME, LUME, HABE15230697_370229603311182_9079694323752028030_nMUS BAL QUEER!
Campus Pride are onoarea de a organiza PRIMUL BAL QUEER din România.

Acum că stresul de la facultate a luat o pauză, dar mai ales că vin şi sărbătorile, invităm toţi studenţii să ia parte la un eveniment spectaculos, special organizat pentru tinerii LGBTQIA+ care nu şi-au găsit locul până acum la balurile facultăţilor lor. Dorim să creăm un spaţiu sigur, incluziv, iubitor şi petrecăreţ pentru toată lumea, un spaţiu care aduce împreună oameni atât de frumoşi în diversitatea lor.

Seara de vineri, 16 decembrie, se anunţă spumoasă, plină de surprize, muzică bună şi vin fiert, precum şi multe momente speciale şi memorabile, iar MACAZ – Bar Teatru Coop. ne este gazdă.

O primă surpriză o anunţăm chiar acum!
Dress code: PROM EXTRAVAGANZZA! În consecinţă, vom pune la bătaie două titluri de ROYALTIES, ce vor putea fi câştigate de orice persoană care respectă dress code-ul şi care va alege să participe la câteva probe neaşteptat de distractive.

Va fi o noapte extravagantă în care toată lumea va sclipi şi va arăta magic, aşa că haideţi, grăbiţi-vă să luaţi bilete! Un bilet costă 15lei (în limita stocului), iar dacă luaţi patru, plătiţi numai 50lei.

Ne vedem la cel mai divers şi colorat bal queer de Crăciun! Let’s steal that f***ing Christmas!

Facebook Event (click)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s