#suntuntaran

Astăzi, țăran a ajuns să fie sinonim cu bădăran, necioplit sau mitocan. Cum vedem sau auzim ceva de rău, cuvântul țăran ne vine automat în cap, iar expresii ca “Uite-l și pe țăranu’ ăla!” sau “Mamă, ce țărancă!” fac parte din peisajul nostru sonor de zi cu zi, fie că vorbim de mall, birou, net sau televizor.

Astăzi, țăran a ajuns să fie o rușine, deși, dacă stăm puțin și ne gândim, la a doua sau a treia generație, toți suntem țărani. Așa că haideți să ne aducem aminte ce înseamnă țăran cu adevărat.

În mod surprinzător, tot mai mulţi români au început în ultimele zile să îşi dea arama pe faţă. De la artişti, bloggeri şi antreprenori la “orăşeni”, oamenii au început să recunoască faptul că… sunt ŢĂRANI!

recunoaste ca esti

Ei bine, acest recent fenomen nu este altceva decât o campanie de susţinere a valorilor autentice româneşti. Campania “SUN ŢĂRAN” a devenit astfel virală mai ales datorită faptului că din ce în ce mai mulţi români au început să mărturisească, mai ales pe Facebook, adevărul printr-o poză personalizată generată de site-ul suntuntaran.ro.

harta taranilor

 

De asemenea, site-ul pune la dispoziţie şi o hartă în care poţi să priveşti zonele cu cei mai mulţi “ţărani”.

 

 

 

 

Tu… de ce eşti ţăran? Accesează linkul şi alege-ţi motivul!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s